Måleri

Invändigt måleri

Vi genomför både in- och utvändigt måleri. Vi har lång erfarenhet och säkerställer att jobbet blir precis som du hoppas och önskar, om inte bättre. Invändigt måleri avser allt från vägg- och takmålning till detaljerad finish på lister och dörrar, vilket förvandlar ditt hem till en harmonisk och personlig miljö.

 • Fönstermålning

  Fönstermålning är en detaljrik konst som kräver precision. Det ger inte bara fönstren ett nytt liv utan också skyddar mot väderpåverkan. Rätt färg och teknik kan förvandla fönster till estetiska höjdpunkter i ditt hem, samtidigt som det bevarar deras funktion och hållbarhet.

 • Väggar och tak

  Målning av väggar och tak är avgörande för att skapa önskad atmosfär i ett rum. Rätt val av färg och kvalitetsmaterial kan ge rummet både karaktär och en känsla av nyhet. Våra experter ser till att varje yta behandlas noggrant för att uppnå ett hållbart och vackert resultat.

 • Tapetsering

  Tapetsering är ett utmärkt sätt att ge rummen personlighet och djup. Med ett brett spektrum av mönster och texturer kan tapeter förvandla en vanlig vägg till en konstfull accent. Vi arbetar med precision för att säkerställa perfekt passform och yta, vilket ger ditt hem en unik och stilfull touch.

Sedan antiken har människan använt måleri för att skydda och dekorera sina hem och offentliga byggnader.

Utvändigt måleri

Utvändigt måleri är essentiellt för att skydda och försköna en byggnads yttre. Det handlar om att applicera väderbeständig färg på byggnadens exteriör för att skydda den mot elementen samtidigt som det förbättrar dess estetiska utseende. Regelbundet underhåll och målning är viktigt för att förlänga byggnadens livslängd och bevara dess värde.

 • Fasader

  Målning av fasader är avgörande för att upprätthålla en byggnads utseende och skydd. En väl utförd fasadmålning inte bara höjer fastighetens estetiska värde utan skyddar också mot väder, vind och andra yttre påfrestningar.

 • Uthus

  Uthus och andra småbyggnader kräver också omsorg och uppmärksamhet. Målning av dessa strukturer bidrar till att bevara deras tillstånd och harmoniera med den omgivande fastigheten. Oavsett storlek ser vi till att varje projekt får samma kvalitet.

 • Byggnadens exteriör

  Byggnadens exteriör, från vindskivor till dörrar och fönsterfoder, behöver regelbundet underhåll och målning. Vi fokuserar på att skydda och försköna byggnadselementen så att de står emot klimatets påfrestningar och behåller sin skönhet.

Konst och vetenskap

Som en professionell målare, kan jag säga att måleri idag är en konst som kombinerar skicklighet och vetenskap. Mitt arbete handlar inte bara om att applicera färg; det är en process för att skydda och försköna ditt hem. Jag använder miljövänliga färger som är hållbara och har minimal inverkan på miljön. Förberedelsen är lika viktig som själva målningen – jag ser till att varje yta är noggrant rengjord och förberedd för att säkerställa bästa möjliga resultat.

När jag målar, använder jag avancerade tekniker och utrustning. Detta innebär allt från traditionella penslar och rullar till moderna sprutverktyg, beroende på projektets natur och ytan som ska behandlas. Jag är också noga med hälsosäkerheten och följer strikta riktlinjer för att skydda både mig själv och mina kunder.

Design och estetik är centrala i mitt arbete. Jag samarbetar ofta med inredningsdesigner för att välja färgscheman och stilar som passar varje unikt utrymme. Mitt mål är att inte bara måla en yta, utan att skapa en miljö som speglar dina önskemål och förbättrar ditt hem på ett hållbart sätt.

Som målare är jag stolt över att erbjuda tjänster som inte bara förändrar utseendet på en byggnad, utan också bidrar till dess långsiktiga skydd och värde. Att se en byggnad förvandlas och bli levande med ny färg är otroligt givande – det är därför jag älskar mitt jobb.

//Tony Sjökvist