Kakel och klinkers

Kakel och klinkers

Kakel och klinkers har länge varit populära val för renovering av våtrum. Detta slitstarka material skyddar väggar och golv från fukt och vatten, samtidigt som det tillför skönhet till ditt utrymme. Valet kan dock kännas överväldigande – var börjar man?

Som din lokala partner i Åre, står Åre Måleri och Kakel vid din sida. Vi guidar dig genom hela processen, från det inledande valet av material till den slutgiltiga installationen.

Vi hjälper dig att navigera genom vårt stora urval och hitta det perfekta alternativet som matchar din stil och budget.

 • Våra tjänster inkluderar

  – Personlig rådgivning och urval av kakel och klinker

  – Professionell installation och utförande

  – Specialiserade lösningar för våtrumsrenoveringar

  – Samarbete med ledande leverantörer för bästa kvalitet och pris

  Kontakta oss för en konsultation idag!

 • Vad ska man välja?

  Vanliga val för kakel och klinker i badrumsrenoveringar är keramiska plattor, porslinsplattor och natursten, var och en med sina unika fördelar. Keramiska är lätta att underhålla och passar bra i de flesta badrumsmiljöer.

  Porslin är idealiska för våtutrymmen och områden med hög trafik, tack vare sin tålighet och långa livslängd. Natursten erbjuder en unik och lyxig känsla men kräver dock mer underhåll jämfört med övriga. Kontakta oss idag – vi guider dig hela vägen!

Vid badrumsrenovering är rätt val av kakel och klinker kritiskt, inte bara för estetiken utan också för funktionalitet och budgetanpassning.